Koyun Yünü Terlikler En İyisi!











Başını soğukta tut, karnın aç ve ayakların sıcak! - ünlü sözü söylüyor. Bacakların neden sıcaklığa ihtiyacı var, vücudun bu bölümünün bir sonraki donmasından sonra aniden hastalandığınızda ortaya çıkıyor. Bu nedenle kışın insanlar sadece akıllı hafta sonu botları ve ayakkabıları değil, aynı zamanda sıcak ev terlikleri de almaya çalışırlar.

Bu ayakkabı zaten evlerimizde kök salmış durumda, rahat bir ev imajının neredeyse ana unsuru olarak kabul ediliyor. Havlu bornoz, triko, fitilli kadife takım ve örme kışlık giysilerle mükemmel bir şekilde kombinlenir. Ancak daha önce oda terlikleri keçe, makhry veya keçeden yapılmışsa, bugün kürk terlikler özellikle popüler hale geldi.

Bu tür terlikler esas olarak koyun yününden yapılır, çünkü bu malzeme mükemmel yalıtım özelliklerine sahiptir ve aynı zamanda nefes alabilir, yani bacağın terlemesine izin vermez. Ek olarak, koyun yünü bakımda pratik ve iddiasızdır, böylece terlikler görünümlerinden korkmadan yıkanabilir. İyi koyun derisi terlikleri başka nelerdir?

Koyun derisi terliklerin avantajları

Koyun derisi terliklerin ana avantajı, şekil, renk, boyut, kesim özellikleri ve görünüm bakımından farklılık gösteren tamamen çeşitli olabilmeleridir. Koyun derisi çevre dostu bir malzemedir, bu nedenle alerjiye neden olmaz ve mantar hastalıklarının oluşmasını engeller. Ayrıca, bu terlikler oldukça ucuzdur ve sahiplerine on yıllarca sadakatle hizmet eder.

Belki de bu sizin için beklenmedik ve hoş bir haber olacak, ancak koyun derisi terlikler sadece elle değil, çamaşır makinesinde de "yünlü" modda ve toz deterjan kullanılmadan yıkanabilir. Suyun en iyi kullanıldığı işlem sıcak değildir ve terlikler doğrudan güneş ışığından uzakta kurutulur. Terlikleri sıkı plastik torbalara koymadan iyi havalandırılan yerlerde saklamanız tavsiye edilir.

Koyun yününden terlik nasıl seçilir

Olabilir, ancak sadece pahalı markalı ürünler değil, aynı zamanda doğal koyun yününden yapılmış gösterişsiz terlikler de artık dövmeyi öğrendi. İyi bir kürk terlik seçerken nelere dikkat etmeliyim?

Renk üzerinde. Bu koyun yünü hafif kremsi bir renge sahipken, ucuz sahtesi gri görünüyor.

Faturada. Koyun yünü yoğun ve dokunuşa yumuşacıktır ve “koyun derisinin altındaki” yapay malzeme oldukça incedir.

Koku üzerinde. Doğal koyun kürkünden elde edilen ürünlerin neredeyse hiç kokusu yoktur, sentetik liflerin ise belirgin bir kokusu vardır.

Terzilik için. Doğal koyun yününden elde edilen ürünler pratik olarak gerilmezken, ucuz analogları orijinal şekillerini hızla kaybeder.

Doğal koyun yününden elde edilen ürünlerin bu ürünler terlik bile olsa ucuz olamayacağını unutmayın. Kürklü terliklerin ortalama maliyeti 15-20 dolar arasında değişmektedir.

Doğal koyun derisinden terlik çeşitleri

Kürklü terlikler her zaman farklı olmuştur ve bunun temel nedeni imalatçıların dikim sürecinde farklı apre malzemeleri kullanmalarıdır. Terliklerin dış kaplaması triko, deri ve süetten yapılarak terliklere daha da güzel bir görünüm kazandırılabilir. En popüler olanları aşağıdaki terlik türleridir:

Kürk veya kürk süslemeli Terlikler

Bu terlikler çok sevimli ve evde görünüyor, bu nedenle havlu bornozlara ek olarak genellikle kızlar tarafından tercih ediliyor. Kürk süslemesi, ana üründen renk tonu bakımından farklı olabilir ve onunla tamamen birleşebilir. Terliklerin en son versiyonunun en çok popülerliği kazanması ilginçtir.

Sıcak veya "teplushki" Terlikler

En sıcak olanı, kesilerek klasik keçe çizmelere veya şimdi moda olduğu gibi ugg çizmelere benzeyen kürk terlik modelidir. Bu terliklerin yüksekliği ayak bileklerine, bazen de baldırın ortasına kadar ulaşabilmektedir. Bu küresel yakınlık, terlikleri olağanüstü derecede sıcak kılıyor.

Çocuk Terlikleri

Çocuklar için kürk terlikler sadece minyatür boyutta değil, aynı zamanda dekorasyonda da farklılık gösterir. Genellikle çeşitli küçük hayvanların görüntüleri verilir - fareler, kediler, tavşanlar, köpekler, aslanlar, maymunlar vb. Daha çok yumuşak oyuncaklara benzeyen sevimli terlikler her yaştan çocuk tarafından çok sevilir ve bu nedenle oldukça popülerdir. Çoğu zaman, çocuk terlikleri, zıt renklerde kabarık kürklerle sade bir şekilde dekore edilmiştir.

Chuni Terlikleri 2022

Atalarımız bu kelimeye bast sandalet diyorlardı ve biz de bu şekilde keçe çizmelere çok benzeyen spor ayakkabılar diyoruz. Bu tür ayakkabılar, rahatlığı nedeniyle büyük popülerlik kazanmıştır. Bugün ev için koyun derisi chuni ayakkabılı hemen hemen her bölümde satın alınabilir.

Erkeklerin Koyu Yünü Terlikleri 2022

Ancak erkekler evde bile klasik giymeyi tercih ediyor. Zemini olmayan koyun derisi terlikleri, en rahat olduğunu düşünürler, onları ölçülü renklerde alırlar. Erkekler de terbiye için ciddiye alınır, genellikle gizli bir deri veya süet kaplama içeren bu terlikleri satın alırlar.